Hoe mogen we je helpen?

Wat is bedrijfsverduurzaming?

ZonnepanelenBedrijfsverduurzaming is het proces waarbij je veranderingen aanbrengt binnen je bedrijf om de energie-efficiëntie te verbeteren en het totale energieverbruik te verminderen. Dit kan onder meer het isoleren van je bedrijfspand omvatten, het installeren van zonnepanelen, aanschaf van een warmtepomp of andere energiezuinige apparaten. Het doel van verduurzaming is niet alleen om kosten te besparen, maar ook om bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Ontvang deskundig advies en ondersteuning van Opbroek Assurantiën bij het verduurzamen van jouw bedrijf. Wij kijken ook naar de invloed van duurzame maatregelen op je bedrijfsvoering en mogelijke subsidies en financiële voordelen.

Als het gaat om duurzame maatregelen binnen je bedrijf kan Opbroek Assurantiën in Gronsveld je hierover informeren.

Met betrekking tot de implementatie van duurzame maatregelen werken wij samen met diverse partners. Zij helpen je van advies tot installatie! Daarnaast ondersteunen we je bij het aanvragen van subsidies en financiële incentives voor duurzame initiatieven.

Na het verduurzamen van jouw bedrijf ontvang je erkenning en certificering voor je inzet op het gebied van duurzaamheid.

Beginnen met Bedrijfsverduurzaming

Er zijn diverse manieren waarop je kunt starten met het verduurzamen van je bedrijf. Isolatie kan een goede eerste stap zijn, omdat het helpt om de temperatuur van je bedrijfspand het hele jaar door stabiel te houden, waardoor je minder energie verbruikt voor verwarming en koeling. Het installeren van energiezuinige apparaten en verlichting kan ook een groot verschil maken.

Laat Opbroek Assurantiën je helpen om samen de juiste keuzes te maken voor een duurzamere bedrijfsvoering. Gebruik onderstaande module om zelf alvast een energiebespaarrapport op te stellen.

Het Energiebespaarrapport geeft inzicht in:

  • Het huidige energielabel
  • Diverse verduurzamingsmaatregelen
  • Besparingen per maand per maatregel
  • De kosten per maand (gekoppeld aan de dagrente bij financiering)
  • De subsidiemogelijkheden